Friday, 18 November 2016

bahagiakah aku?

Assalamualaikum awak. secara official, sis merasmikan blog sis yang serba sedikit diubah suai ni. sis x tahu knp sis nk start ber blogging lagi. πŸ˜… dulu blog ni penuh dgn tutorial, freebies yg sis buat., lpas tu blog ni ditinggal mcm tu ja..hampir 2 tahun. rajin sangat dulu mengedit blog.sekarang dah bertahun tinggal,comfirm coding dah berubah teruk haha.😒last update masa sis form5. dan skarg, sis tengah tunggu nak ambik degree di uia. haha. time sure flies so fast. 😒 susahnya nk cakap. sis tak nak jadi dewasa. 😭 sis takut dgn dunia.  πŸ˜žπŸ˜žhmm 

 sis nk berblogging balik ni bersebab. sebenarnya sis baru sedar, sis tak ada kawan utk luahkan perasaan. πŸ˜…bukan x ada, tapi kebanyakkan kawan sis  semua risau sgt pasal sis. muka moyok sikit dah risau. sungguh sahabat2 sis yg sis ada sekarang semua baik. hani x sggup tgk diorg risau. Ya Allah berkatilah hidup sahabat2 ku Ya Allah.. hanya engkau yang maha penyayang. 


disebabkan itu, sis lebih memilih utk mendengar luahan sahabat2 .  yes sis Ada ALLAH.  boleh mengadu dalam doa. tp sis peduli apa klau nk cerita jgak kat sini hahahah. *gelakseton. moga2 pengalaman hidup sis yang x seberapa ni bermanfaat utk awak yang membaca. awak tahu, sis bersyukur sgt. family sis bahagia sgt, kawan sis baik sgt😒 sis bersyukur.itu je sis mampu ckp. byk masalah sahabat2 sis yang sis dengar. Ya Allah ujian mereka lagi besar dari aku ya Allah..πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜« kuat kan sahabat hani. 😭 sungguh dahsyat ujian mereka sehinggakan aku merasa aku akan kecundang jika diberi ujian sebegitu.😭
Astagfirullahalazim..😒 sis harap apa yang terbuku dihati sis memberi semangat dan pengajan buat awak yang membaca. bersyukur dgn apa yang kita ada. kita x tahu berapa ramai yg lebih dahsyat ujiannya dari Allah. sesungguhnya Allah tidak menguji lebih dari kemampuan hambanya.😒 

No comments:

Post a Comment